Fiskefad Nummer To

Ifølge videnskaben bibeholder frosne grøntsager de fleste vitaminer og mineraler, så rent ernæringsmæssigt er der ikke noget i vejen med disse, det er bare lidt mere behageligt at tygge i friske end frosne grøntsager, der lider betydelig skade ved optøningen.

I forbindelse med dette fad valgte jeg at benytte en vanlig pose frosne wok grønsager. Denne blanding indeholder vandķastagne, der beholder det meste af sin knasende sprødhed.

DSC_0114.JPG

  • 2-3 Sejfiletter (frosne)
  • 1 pose frosne grøntsager (Wok)
  • 150-200g rejer (frosne)
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 tsk. hakket chili / Sambal Oelek
  • 6 Fed hvidløg
  • Rasp
  • Olie (Raps- / olivenolie)

Kog først pastaen, efter anvisningen på posen. Når du har drænet pastaen, så giv den at godt skvat koldt vand fra hanen og dræn igen – hvilket sørger for at tilberedningen ikke fortsætter.

Svits hvidløg og chili på en pande i nogle minutter og kom grøntsagerne på. Træk frosten ud af dem og tilsæt de hakkede tomater og den kogte pasta.

Olier bunden af et ildfast fad, med høje kanter. Kom et par skivede fed hvidløg nederst og læg derpå sejfiletterne i et enkelt lag. Kom herpå grøntsagssovsen i et jævnt lag. Drys med rasp og giv lidt olie eller et par små smørklatter på.

Smid fadet i ovnen i 10-12 minutter ved 180-200 grader.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten − 9 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.