Risengrød i Slowcooker

I tirsdag lavede jeg Risengrød i min gode Slow Cooker: Grøden blev rigtig lækker og cremet og det bedste af det hele den passer stort set sig selv – jeg rørte let i den 3 gange og den brændte ikke på.

DSC_0106.JPG

 

Opskrift

  • 250 g grødris
  • 1,5 L Letmælk – spæd med mælk til sidst. hvis den bliver for tyk og rør let
  • 25 g smør

Smør Keramik skålen grundigt med 25 g smør. Sæt Skålen i Slow Cookeren, kom mælk og gryn på og drej knappen om til medium. Efter 40 min ca kig til grøden og rør lidt forsigtigt uden at ramme siderne. Se igen til grøden efter 1,5 time ca og igen efter knap 2,5 timer. Når der er gået knap 3 timer røreres der let i grøden og låget tages af. Grøden er ca færdig efter 3,5 timer. Den sidste halve time uden låg røres der 2-3 gange i grøden. Ønskes grødrisene mere faste, så skær en halv time af . Velbekomme

Share

2 commentarer

  1. Mette siger:

    Vi har ikke grader på vores slow cooker. Kun low, medium oghigh, men grøden koger ved medium varme så det er nok som 75 grader på din Slow Cooker. God fornøjelse 🙂

  2. Gitte Olsen siger:

    Var det ved lav (75 grader) eller høj (95 grader) temperatur på din slow cooker ( crock pot ) ????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − 10 =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.