Tysk Aften – Frankfurtere med Karrykål

En tysk aften med Frankfurtere, karrykål og tysk øl, så er manden rigtig glad 🙂

DSC_0310.jpg

Karrykål:

  • Et kvart hvidkål
  • 2 – 3 store gulerødder i tynde skiver
  • 2 store løg
  • 1 tsk med top Sambal Oelek
  • 1-2 spsk god stærk karry
  • 1-2 spsk rasp olie
  • 1 dl vand
  • Evt. Et let syrligt spiseæble fx Ingrid Marie

Snit Hvidkål og løg mellem fint.

Kom olien og sambal oelek i en hed wok og svits i ca 30 sek, kom  karry og løgene i og svits i et par min til det tager lidt farve. Tilsæt de tyndt skivede gulerødder,  kom hvidkål i og svits et par min –  tilsæt evt æblet  i tynde skiver og kom vandet ved og kog svagt under låg til kålen er mør.

Frankfurterne eller anden tysk pølse steget på grillpande et par min på hver side.

Server frankfurtere og karrykål med ketchup evt tysk karry ketchup og en god stærk sennep og selvfølgelig tysk øl – evt en god Tjekkisk øl.

Velbekomme

 

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen + eleven =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.