Æblekage

En god og nem æblekage, der smager dejligt nu hvor det er efterår og regn og rusk.

DSC_0384.jpg

  • 2 æg
  • 1 1/4 dl Rørsukker
  • 1 1/4 dl letmælk
  • 3 1/2 dl hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 spsk solsikkeolie
  • 3 tsk kanel
  • 1 tsk vanillesukker

Pisk æg og sukker godt sammen. Tilsæt mælk og olie. Skær æblerne i både eller tern, bland mel, bagepulver, kanel, vanillesukker og vend det i dejen sammen med æblebådene. Smør et tærtefad, og fordel dejen deri. Bag kagen i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min.

Serveres lun med flødeskum, creme fraiche eller græsk yoghurt rørt med lidt sukker og vanille. Kan også nydes kold til en kop the.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 − ten =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.