Kom I Kog

Alt det gode på bordet …

Information

Kom I Kog er en hjemmeside hvor vi giver vores  tips og ideer ang.helt almindelig hverdagsmad, der tilberedes på en overskuelig måde, der vil også være lidt gæstemad ind imellem og en del billige retter, der er velsmagende både for hele familien og for par, enlige , studerende, unge som gamle.

Det her er en blog, skabt af vores egne hverdagsretter, gerne med et internationalt præg. Det er ofte billige retter, da vi selv har en stram økonomi og vi synes, der er mange retter / opskrifter, der ofte er alt for dyre til vi kan være med.Vi vil prøve at bruge årstidens grøntsager , frugt med mere, helt almindelige råvarer, der kan købes i det lokale supermarked, krydret med råvarer købt i diverse etniske butikker, der ofte har et stort varieret, spændende og billigt sortiment.

Vores blog, vil dog primært være koncentreret  om simremad, mere specifikt om retter tilberedt i en såkaldt Slow Cooker, der er meget udbredt på det engelske og amerikanske marked og i Australien, men ikke særligt udbredt i Danmark endnu.

Vi hørte om Slow Cookeren her i denne vinter fra venner bosiddende i England. Der forklarede, at det gode ved en Slow Cooker er ; Der kan bruges billige udskæringer af kød og alligevel vil det blive super mørt og lækker, samt maden passer sig selv efter ofte et minimum af forberedelse og det bedste af det hele maden kan faktisk ikke brænde på, da Slow Cookeren varmer maden langsomt op / simre fra siderne af keramik indsatsen og ikke under den som i en gryde.

Sidst men ikke mindst, der vil selvfølgelig også være helt almindelig mad og bagværk, samt søde sager og drikke.

Redaktionen på KIK –

Peter og Mette

postmaster(snabela)illogical.dk

 

 

 

LiCo - The New Linux Counter Project

LiCo – The New Linux Counter Project


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 + eighteen =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Seneste kommentarer

Kategorier