Breakfast of kings

Dette er en pragtfuld morgenmadsret, vi her i husholdningen, jævnligt har nydt det sidste årti. Blødt, sødt, fedt, cremet og salt – hvad er der ikke at kunne lidt ved retten.

image


Ingredienser:

  • 4 Skiver sandwichbrød
  • 4 Skiver skinke/hamburgerrygpålæg
  • 4 Skiver smelteost/chedder/anden ost
  • Smør
  • Sennep
  • 2 Store eller 4 Små æg
  • 1 dåse Baked Beans
  • 1 Spsk tomatkoncentrat
  • 2-4 Spsk Tomatketchup
  • 1 Tsk tørret merian
  • 1 Tsk tørret basilikum
  • 1 Tsk tørret oregano
  • 1 Knsp tørret chili
  • To dask Worchester sauce
  • To dask Balsamico

Olie/smør/margarine til stegning

Worchester, HP Sauce, ketchup og chili er godt på bordet.

Smør to af sandwichskiverne med smør og to af dem med sennep. Læg to stykker ost på hver brødskive og to stykke skinke/hamburgerryg på de stykker sandwichbrød, der er blevet smurt med sennep. Klap herefter et stykke med sandwichbrød smurt med smør og et smurt med sennep sammen og begynd at varme ovnen op til 200 graders celsius.

Åben dåsen med bønner og hæld et skvat af bønnernes eksisterende sovs ud og tøm resten af indholdet ned i en kasserolle. Tilsæt tomatkoncentrat, tomatketchup, de tørrede/friske krydderurter, chili, Worchester og balsamico til bønnerne. Bland og varm blandingen langsomt op.

Læg de to sandwiches på bagepapir og sæt dem i ovnen, til de er gyldne.

Slå æggene ud i lidt fedtstof på en pande og steg dem til de er passende. Det ser ekstra godt ud hvis æggeblommerne får et lille knesp paprika og merian.

Placer en sandwich på en tallerken. Lige præcis med denne ret ynder jeg at benytte en dyb tallerken. Hæld halvdelen af bønnesovsen over sandwichen. Glat det lidt ud, så hele oversiden af sandwichen, dækkes. Placer halvdelen af de spejlede æg øverst. Gentag med den anden sandwich.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen + five =

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.