Kom I Kog
Alt det gode på bordet …
Varm kakao
Når mørket og kulden har sænket sig, regnen slår ind mod ruden og en flad industri kakao simpelthen ikke er nok. Denne fremgangsmåde giver en dyb og fyldig smag som chokolade og er absolut besværet værd.
Jo – bedre og friskere en kakao man bruger, jo bedre resultat.
- 25 g smør
- 75 g god kakao (1½ dl)
- 1½ liter sød- eller letmælk
- 85 g sukker (1 dl)
Det første man gør er at smelte smørret, i en tykbundet gryde. Derefter tilsættes kakaoen og der piskes, med et piskeris, indtil den er opløst. Hæld derefter mælken i lidt af gangen, under konstant piskning. Lad den koge let, et par minutter, under stadig piskning og smag til med sukker.
Den gør sig naturligvis bedst med en klat nypisket flødeskum.
Tags: Kakao
Skriv et svar