Kom I Kog
Alt det gode på bordet …
Grøn Dag – Quornfad
Har i dag lavet en herlig vegetarisk ret med Quornfileter, der er lavet af svampeprotein. De fås færdige på frost i de fleste supermarkeder – disse er fra Fakta.
Her er Quornfileterne stegt i lidt olie på en pande ca 4 min på hver side og er så lagt i et smurt ovnfast fad.
Opskrift:
En pakke Quornfileter 300g – 6 stk, steges i lidt olie 4 min på hver side – kommes i et smurt ovnfast fad.
Grøntsagssovs:
- 2 mellem løg
- 4 fed hvidløg
- 1 tsk. chili pasta – Sambal Oelek
- 1 top spsk Karry
- 1/2 tsk stødt spidskomme
- 500 g wokmix grøntsager fra frost – friske kan selvfølgelig altid bruges
- 3 spsk olie
- 1 dåse hakkede tomater
——————————————————————————————————————————————————–
Hvidløg og løg hakkes groft.
Olien varmes op gerne i en wok og chillipasta, hvidløg, spidskomme og karry tilsættes. Svits lidt
Løg tilsættes – svits 4-5 min, så tilsættes wok grøntsagerne. Varmes igennem i ca 5-7 min
Så tilsættes de hakkede tomater og der røres i wokken – giv de ca 2-3 min
Kom grøntsagssovsen over de stegte Quornfileter, drys evt. med lidt reven ost
Sæt fadet i en 200 grader varm ovn og lad det passe sig selv i ca 15 min, server med ris, pasta , kartofler hvad du har lyst til. Vi lavede krydrede ris til- Den varme afdryppede ris blandes med 1 spsk. smør og lidt chilipasta – Sambal Oelek. kan også blandes med paprika eller brug både chilipasta og paprika, hvis du kan lide det godt stærkt. Velbekomme!
Tags: Quorn
Skriv et svar