Kom I Kog
Alt det gode på bordet …
Æblekage
En god og nem æblekage, der smager dejligt nu hvor det er efterår og regn og rusk.
- 2 æg
- 1 1/4 dl Rørsukker
- 1 1/4 dl letmælk
- 3 1/2 dl hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 2 spsk solsikkeolie
- 3 tsk kanel
- 1 tsk vanillesukker
Pisk æg og sukker godt sammen. Tilsæt mælk og olie. Skær æblerne i både eller tern, bland mel, bagepulver, kanel, vanillesukker og vend det i dejen sammen med æblebådene. Smør et tærtefad, og fordel dejen deri. Bag kagen i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min.
Serveres lun med flødeskum, creme fraiche eller græsk yoghurt rørt med lidt sukker og vanille. Kan også nydes kold til en kop the.
Tags: Æblekage
Skriv et svar